top of page

کرونا در جهان ۱۳ می

🔹 سراسر-

  • تعداد کل بیماران به چهار و نیم میلیون و درگذشتگان به ۳۰۰ هزار نفر نزدیک شد

  • بیشترین مبتلایان جدید: آمریکا، روسیه و پرو

  • بیشترین مرگ و میر جدید: آمریکا، بریتانیا و مکزیک

  • بیشترین تعداد تست: آمریکا، روسیه و آلمان

  • بیشترین ابتلا در یک میلیون: آمریکا، اسپانیا و بلژیک

  • بیشترین مرگ در یک میلیون: بلژیک، اسپانیا و ایتالیا




🔹 کمیسیون اجرایی اتحادیه اروپا قصد دارد برای فعال کردن صنعت گردشگری، بازگشایی تدریجی مرزها را پیشنهاد کند. پائلو جنتیلونی، کمیسیونر امور اقتصادی این نهاد گفته "پیام ما این است که در تابستان، ولو با محدودیت و تدابیر امنیتی، شاهد گردشگری فصلی خواهیم بود." در حال حاضر به دلیل شیوع کرونا، مرزهای اتحادیه اروپا از جمله منطقه شنگن بسته است. البته شماری از دولت‌های اروپایی بازگشایی مرزها را آغاز کرده‌اند. اتریش و آلمان آخرین کشورهای اتحادیه اروپا هستند که با لغو محدودیت‌های سفر موافق کرده‌اند.

🔹 کمیسر اقتصادی اتحادیه اروپا می‌گوید که ویروس کرونا «تهدیدی برای موجودیت» اتحادیه است. پائولو جنتیلونی افزود: اکنون فرصتی تاریخی برای برنامه‌ریزی جهت نجات دادن اقتصاد اروپا است. به گزارش روزنامه «گاردین»، او گفت اروپا وارد بی‌سابقه‌ترین بحران اقتصادی در تاریخ شده و با توجه به قرنطینه و محدودیت‌ها انتظار می‌رود تولید ناخالص داخلی اتحادیه اروپا در سال جاری ۷.۵ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یابد.

🔹 هشدار وزیر خزانه‌داری بریتانیا درباره 'رکود عمده'

با انتشار آمار جدید که نشان می دهد اقتصاد بریتانیا طی سه ماهه اول سال جاری ۲ درصد رشد منفی داشته، ریشی سوناک، وزیر خزانه داری (دارایی) بریتانیا هشدار داده است که این کشور به احتمال زیاد به سوی "یک رکود عمده" پیش می رود.

آقای سوناک در مصاحبه با بی بی سی گفت "چند روز ضربه ویروس" در ماه مارس باعث شد که اقتصاد بریتانیا در سه ماهه اول سال مسیری نزولی را در پیش بگیرد. اقتصاددانان در انتظار کسادی عمیق تری در سه ماهه فعلی هستند.

🔹 مقامات محلی ووهان، شهری در چین که شیوع ویروس از آنجا آغاز شد پس از تشخیص چند مورد ابتلای جدید برنامه انجام تست از تمامی جمعیت ۱۱ میلیونی این کلان شهر را آغاز کرده‌اند.

🔹 در لبنان پس از افزایش موارد ابتلا و آنچه که دولت آن را عدم رعایت مقررات و فاصله‌گذاری اجتماعی توسط مردم توصیف کرد قرار است از نیمه شب چهارشنبه مقررات سخت قرنطینه دوباره به مدت چهار روز دیگر به اجرا گذاشته شود.

🔹 سازمان جهانی بهداشت در مورد وضعیت تانزانیا به شدت اظهار نگرانی کرده است. گزارش‌ها حاکی از آن است که دولت تانزانیا طی دو هفته اخیر هیچ آماری در مورد تعداد مرگ‌ومیر و موارد ابتلا به ویروس منتشر نکرده است.

🔹آنتونی فاوچی، رئیس مرکز مبارزه با بیماری‌های عفونی و از مسئولان ارشد مقابله با ویروس کرونا در آمریکا هشدار داد که تسهیل مقررات قرنطینه، ممکن است خطر شیوع مجدد کرونا را افزایش دهد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، او که روز سه شنبه ۲۳ اردیبهشت در مجلس سنا درباره وضعیت شیوع کرونا در آمریکا گزارش می‌داد، از مقام‌های ایالتی خواست برای کاهش مقررات سختگیرانه، منتظر بهبود نشانه‌ها از جمله کاهش تعداد موارد مرگ و میر و ابتلا بمانند.


Comments


bottom of page