top of page

کرونا در ایران ۲۲ آوریل


  • مجموع بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ درایران به ۸۵ هزار و ۹۹۶ نفر و تعداد جانباختگان به ۵۳۹۱ رسید.

  • تعداد موارد ابتلای روزانه، ۵۳ درصد و تعداد قربانیان نیز۳۰ درصد کاهش داشته است

  • امروز مجموع مراجعان شهروندان تهرانی به بخشهای بهداشتی و درمانی در ارتباط با کرونا بالغ بر ۶۳۹۰ نفر بوده است


🔹 سراسر - کیانوش جهانپور روز چهارشنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از آن در کشور افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز ( سوم اردیبهشت) بر اساس گزارش آزمایشگاه ها و دانشگاههای علوم پزشکی ۱۱۹۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و ۹۴ بیمار دیگر مبتلا به کووید-۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند.



با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ در کشور به ۸۵ هزار و ۹۹۶ نفر و تعداد جانباختگان به ۵۳۹۱ رسید.

جهانپور بیان کرد: بر اساس این گزارش ها تاکنون ۶۳ هزار و ۱۱۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در کشور بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده اند و ۳۳۱۱ نفر از این بیماران نیز در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی گفت: تاکنون ۳۷۷ هزار و ۳۹۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در ۱۲۶ آزمایشگاه کشور انجام شده است.

جهانپور افزود: در فاز مدیریت شده بیماری هستیم و روند کنترل شده بیماری کووید ۱۹ حفظ شده است. تداوم این وضعیت به رعایت نکات بهداشت فردی و عمومی بستگی دارد. امیدواریم با رعایت پروتکل های فاصله گذاری هوشمند و مراعات نکاتی که پزشکان می گویند بتوانیم در روزها و هفته های آتی خبرهای بهتری را اعلام کنیم.

از سوی دیگر سعید نمکی روز چهارشنبه در نشست مجازی با دبیرکل سازمان جهانی بهداشت و رییس دفتر و وزرای بهداشت منطقه شرق مدیترانه این سازمان که با موضوع بیماری کووید ۱۹ به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، افزود: از دوم آوریل ۲۰۲۰ مطابق با ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ و با گذشت ۱۸ روز از اولین جلسه مجازی ما، تعداد موارد ابتلای روزانه، ۵۳ درصد و تعداد قربانیان نیز ۳۰ درصد کاهش داشت و با این وجود در همین مدت، تعداد کل موارد ابتلا به این بیماری از ۵۰ هزار و ۴۶۸ به بیش از ۸۴ هزار مورد تا ۲۰ آوریل و اوایل اردیبهشت ماه رسیده است.

وی بیان کرد: در راستای سیاست فاصله گذاری فیزیکی، اقدام به بازگشایی کسب و کارهای کم خطر، حمل و نقل عمومی و تردد تحت ملاحظات دقیق پروتکل‌های سازمان جهانی بهداشت کردیم. مساجد، مدارس، دانشگاه‌ها، رستوران‌ها و اماکن عمومی همچنان بسته خواهند ماند تا طی ۱۰ روز آتی با ارزیابی مجدد در مورد آنها تصمیم گیری شود. ما همچنین کمیته‌ای تشکیل دادیم که مداخلات و نتایج در خصوص بیماری کووید ۱۹ را ثبت، ضبط و گزارش می‌کند و اولین گزارش این کمیته تدوین و منتشر شده است.

این در حالی است که به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی با اشاره به عدم کنترل قطعی اپیدمی کرونا در تهران و برخی از نقاط کشور از مراجعه بیش از ۶۰۰۰ نفر از شهروندان به بخشهای بهداشتی و درمانی تهران در امروز خبر داد.

وی با اشاره به آخرین آمار مبتلایان و مراجعان درتهران اظهار داشت: امروز مجموع مراجعان شهروندان تهرانی به بخشهای بهداشتی و درمانی بالغ بر ۶۳۹۰ نفر بوده است که آمار قابل توجهی است.

به گفته وی از مجموع مراجعان ۳۱۲ نفر نیاز به بستری بیمارستانی داشتند که در بخشهای عادی کرونایی بیمارستانهای تهران بستری شدند و همچنین ۸۱ بیمار بدحال مستقیما به عنوان مورد جدید در بخشهای ویژه بستری شدند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران این آمار را نگران کننده برشمرد و گفت: همانطور که پیش بینی شده بود این آمار با یک شیب ملایم رو به افزایش است و این سناریو با حضور متراکم در شهر می تواند نگران کننده تر شود.

زالی با اشاره به اهمیت افزایش ترددهای غیرضروری در گسترش شیوع بیماری اظهار داشت: نکته مهمی که در مورد برخی از مصوبات وجود دارد بدون این که ما به آثار وضعی آن در مورد تغییر بیماری توجه داشته باشیم؛ مخابره یک پیام به مردم است که ما از آن احساس نگرانی می کنیم.

وی افزود: مردم اشتباها تصور می کنند که بیماری کنترل شده و در شرایط خاموشی طغیان بیماری قرار داریم درحالی که واقعا این گونه نیست و در تهران و برخی نقاط کشور آمارها حاکی از عدم کنترل قطعی اپیدمی است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی هرگونه بازگشت شتابزده و عجولانه و حضور اجتماعی مردم و ترددهای درون شهری می تواند منجر به تشدید مراجعات بیمارستانی و افزایش مرگ و میر و یا موارد بدحال شود.


Comments


bottom of page