top of page

کرونا در ایران ۱۲ آوریل ۲۴ فروردین



  • آمار رسمی مبتلایان به کرونا در ایران به ۷۱۶۸۶ رسید

  • سخنگوی ستاد ملی مدیریت کرونا از مردم خواست همچنان در خانه بمانند

  • دولت ایران بر بازگشایی مشاغل و برداشتن قرنطینه های شهری و استانی اصرار دارد.

  • رییس مستعفی نظام پزشکی قم: هفته قبل از ۳۰ بهمن‌ماه مورد مشکوک به کرونا را معرفی کرده بودیم

  • «بیش از ۳۰۰ هزار مسافر از طریق مترو تهران جابجا شده‌اند».

  • در بهشت زهرا ۱۰ هزار قبر جدید برای جان‌باختگان مبتلا به کرونا آماده شده است.




🔹 سراسر - رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران اعلام کرد: تاکنون ۷۱هزار و ۶۸۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۴۴۷۴ نفر رسیده است.

کیانوش جهانپور روز یکشنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از آن در کشور افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز ( ۲۴ فروردین -۱۲ آوریل ) بر اساس گزارش آزمایشگاه ها و دانشگاههای علوم پزشکی ۱۶۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و ۱۱۷ بیمار دیگر مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند. از زمان شیوع این بیماری در کشور تاکنون ۴۴۷۴ نفر جان خود را از دست داده اند.



جهانپور بیان کرد: بر اساس این گزارش ها تا کنون ۴۳هزار و ۸۹۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در کشور بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده اند و ۳۹۳۰ نفر از این بیماران نیز در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی گفت: تاکنون ۲۶۳ هزار و ۳۸۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی ستاد ملی مدیریت کرونا افزود: از مردم می خواهیم همچنان در خانه بمانند تا بتوانیم در زمان مناسب این اپیدمی را مهار کنیم.

این در حالی است که دولت ایران بر بازگشایی مشاغل و برداشتن قرنطینه های شهری و استانی اصرار دارد. حسن روحانی امروز ۱۲ آوریل گفت که تردد بین شهرستان‌ها از امروز آزاد است و تردد بین استان‌ها هم از روز نخست اردیبهشت آزاد می‌شود. او در باره تهران که اکنون کانون کرونا است گفت: در تهران از شنبه ۳۰ فروردین کسب و کارهای کم ریسک با پروتکل‌های بهداشتی و اتصال به سامانه و دریافت کد آغاز می‌شود برای کسب و کارهای پرریسک هم دارد مطالعه می‌شد و به مردم اطلاع داده می‌شود.

روحانی همچنین با اشاره به گزارش مقایسه‌ای انجام شده بین ایران و برخی کشورهای اروپایی، گفت: فاصله بسیار زیادی در این گزارش‌ها نسبت به وضع ایران با اروپا وجود دارد. مثلا تعداد افراد فوتی‌مان بسیار کم و ۷ درصد بوده و در برخی کشورهای اروپایی این میزان، ۲۲ درصد بود. برخی از این مقایسه خوششان نمی‌آید که بگوییم وضع ما از اروپا بهتر است.

وی دلیل این فاصله را مردم، مجاهدت کادر پزشکی، صدا و سیما، نیروهای مسلح، فضای مجازی، هنرمندان عنوان کرد و ادامه داد: دلیل این امر این است که همه در کنار هم هستیم و دست به دست هم دادیم اما شما ندادید.

اقدامات ایران بی توجه به درخواست سازمان بهداشت جهانی است. دکتر تدروس گیبریسیوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، روز جمعه، ۱۰ آوریل، گفته هرگونه تعجیل در برداشتن محدویت‌های کرونا "بازگشت مرگ بار" این ویروس را در پی خواهد داشت.

از سوی دیگر استعفای سید حسن عادلی، رییس سازمان نظام پزشکی قم ناگفته هایی را به میان آورده است. به گزارش ایرنا در روزهای گذشته سخنانی از قول وی پیرامون حقیقت انتشار ویروس کرونا در کشور در گفتگو با شبکه ویدئویی "به وقت قم" منتشر شد که این صحبت‌ها اشاعه ویروس از قم را زیر سوال میبرد. برخی رسانه‌ها مدعی شدند که این سخنان عادلی، نشانگر پنهان‌کاری وزارت بهداشت در مورد ابتلای بیماران به کرونا بوده است، امری که حسب اطلاع نگارنده ایرنا، باعث وارد شدن فشارهایی به وی و سرانجام استعفای او شد.

رسانه‌های استان قم ۱۹ فروردین‌ماه از قول رییس سازمان نظام پزشکی قم، نوشتند: هم‌زمان با قم در ۱۵ استان کشور موارد مشکوک به کرونا وجود داشت، اما قم بر آزمایش و رسیدن به تشخیص نهایی کرونا، اصرار داشت و اولین مورد تشخیص این ویروس در قم مشخص شد.

سید حسن عادلی افزود: ما موارد مشکوک را آزمایش کردیم و به تشخیص رسیدیم و درصورتی‌که استان‌های دیگر نیز بر خلاف پروتکل‌های وزارت بهداشت، از موردهای مشکوک آزمایش می‌گرفتند، یقینا به عفونت کرونا ویروس می‌رسیدند.

وی اضافه کرد: در ۳۰ بهمن‌ماه سال گذشته بیمارانی بودند که در بخش «آی سی یو» یکی از بیمارستان‌های قم فوت کردند و تشخیص ما این بود که احتمال کرونا باید بررسی شود و برای این تشخیص نیز اصرار کردیم.

عادلی ادامه داد: هفته قبل از ۳۰ بهمن‌ماه نیز مورد مشکوک به کرونا را معرفی کرده بودیم و تشخیص کرونا را به آن احتمال داده بودیم که به دلیل دستورالعمل‌های موجود وزارت بهداشت به مرحله چک و بررسی نرسید.

فرنوش نوبخت، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران گفته است روز شنبه ۲۳ فروردین «بیش از ۳۰۰ هزار مسافر از طریق مترو تهران جابجا شده‌اند».


همزمان معاون خدمات شهری شهرداری تهران خبر داد که در بهشت زهرا ۱۰ هزار قبر جدید برای جان‌باختگان مبتلا به کرونا آماده شده است.

به گزارش خبرگزاری ایرنا مجتبی یزدانی روز یکشنبه ۲۴ فروردین در جلسه شورای شهر تهران گفت که چند سردخانه جدید و دو کانتینر ۱۲ متری یخچال‌دار به تجهیزات بهشت زهرا اضافه شده است.


Comments


bottom of page