top of page

اتهامات جدید به چین در باره ویروس کرونای جدید

Updated: May 11, 2020


🔹 سراسر - روزنامه‌های آمريکايی گزارش داده‌اند که اف‌بی‌آی و نهادهای امنیت سایبری آمریکا معتقدند هکرهای چینی تلاش می‌کنند تا تحقیقات مربوط به تولید واکسن مقابله با ویروس کرونا را سرقت کنند.

روزنامه‌های وال‌استریت جورنال و نیویورک تایمز روز دوشنبه ۱۱ می گزارش دادند که اف‌بی‌آی و اداره امنیت آمریکا قرار است در مورد خطر هکرهای چینی برای نهادهای دولتی و بخش خصوصی که مشغول تحقیق در مورد واکسن کرونا هستند یک اطلاعیه منتشر کنند.

براساس گزارش این دو روزنامه آمریکایی، هکرهای چینی در عین حال اطلاعات مربوط به نحوه درمان و آزمایش بیماری کووید - ۱۹ را نیز هدف گرفته‌اند.

این روزنامه‌ها در گزارش خود افزودند مقام‌های آمریکایی می‌گویند که این هکرها با دولت چین ارتباط دارند.

مقامات آمریکایی گفته‌اند که این هشدار در روزهای آینده منتشر خواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه چین روز دوشنبه این اتهامات را رد کرد و گفت پکن قاطعانه با حملات سایبری مخالف است.

او افزود: «ما در زمینه درمان کووید- ۱۹ در سطح جهان پیشرو هستیم. پخش شایعات و اخبار بدبینانه در مورد چین بدون ارائه هیچ سندی خلاف اخلاق است».





به نوشته برخی رسانه‌های غربی، از جمله نشریه آمریکایی «نیویورک پست»، نشریه بریتانیایی «دیلی میل» و نشریه استرالیایی «دیلی تلگرام»، گروه فایو آیز در گزارشی مدعی شده است که چین درباره مسری بودن کرونا دروغ گفته، افشاگران را سرکوب کرده و حاضرنشده نمونه ویروس را به کشورهای غربی برای ساخت واکسن تحویل دهد. «فایو آیز» گروهی متشکل از نهادهای اطلاعاتی پنج کشور انگلیسی‌زبان آمریکا، استرالیا، بریتانیا، کانادا و نیوزیلند است



این نشریات مدعی شده‌اند که این موارد در یک گزارش محرمانه ۱۵ صفحه‌ای درج شده است که آن را «فایو آیز» تهیه کرده بود و بخش‌هایی از آن لو رفته است. مقام‌ های این پنج کشور هنوز به این گزارش واکنشی نشان نداده‌اند.

دولت چین همواره اصرار داشته است منشأ اولیه شیوع کرونا بازار ووهان بود. اما این گفته با تردیدهایی روبه‌رو شده است. به عنوان مثال دونالد ترامپ در آخرین روز ماه آوریل، گفت مستنداتی را دیده است که نشان می‌دهد کرونا از آزمایشگاه ویروس‌شناسی ووهان به بیرون راه یافته است.

با این حال مدیر اطلاعات ملی آمریکا که بر نهادهای اطلاعاتی این کشور نظارت دارد، همان روز گفت این نهادها به این نتیجه رسیده‌اند کووید۱۹ «انسان‌ساز یا اصلاح‌شده ژنتیکی نیست» اما «تحقیق درباره منشأ آن همچنان ادامه دارد».


Комментарии


bottom of page